MAALTIJDACTIE

Een lekkere maaltijd bestellen of laten bezorgen? Nu is je kans om jezelf of iemand anders te verrassen met een lekkere maaltijd! Je steunt hiermee het werk van Alinda bij Operatie Mobilisatie.
Het idee van de maaltijdactie is als volgt: je kan een lekkere maaltijd bestellen via het bestelformulier, met zowel ruime keuze voor volwassenen als voor kinderen. Denk aan een Italiaanse pasta, nasi of heerlijke pannenkoeken. Vervolgens kan je aangeven of je de maaltijd wil laten bezorgen of afhalen.
Via dit bestelformulier kan je aangeven waar je belangstelling naar uit gaat en hoeveel je graag wil bestellen. De maaltijd kan gemakkelijk worden opgewarmd in een magnetron of kan ingevroren worden om later te gebruiken. Wil je graag een bijgerecht en/ of een toetje erbij? Geef dit dan ook aan in het formulier. Het bestellen kan tot en met 27 juni.
Hoe? Afhalen via een drive through aan het kerkplein van Het Anker, aanrijroute vanuit Maanhuizenlaan. Of laat je maaltijd bezorgen.
Wanneer?  zaterdag 3 juli.
Tijd? Het afhalen kan tussen 16.00-18.00 uur. Het bezorgen zal tussen 15.00- 18.00 uur plaatsvinden.

Wil je graag helpen door het maken van een maaltijd? Geef je op bij Ina ten Hove (06-41615509) of Bieneke van den Berg (06-28556793). Als je liever belt om een bestelling door te geven dan kan je je ook tot hen wenden.

Namens het thuisfrontteam
Ina, Petra, Jan en Bieneke

Bijbehorende activiteiten:

Maaltijdactie
Wanneer: zaterdag 03 juli 2021 om 15:00 - 18:00
Locatie: kerkplein Anker
Organisator: Thuisfrontteam