Operatie Mobilisatie

om-logo-2x

Alinda ten Hove
Sinds begin 2016 zijn we als gemeente verbonden aan het werk wat Alinda ten Hove doet voor OM (Operatie Mobilisatie). Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. Zij zetten zich wereldwijd in om juist de minst-bereikten bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus.

OM-Nederland is o.a. gericht op het mobiliseren van christenen om voor de verspreiding van het Goede Nieuws te bidden, te geven of te gaan.

Wat doet Alinda?
Alinda werkt als Medewerker Fondsenwerving op het kantoor van OM in Emmeloord. De belangrijkste taak van Alinda is de aansturing van alles rondom de telemarketing.
En verder vertelt ze graag persoonlijk wat ze doet en waarom. Vraag haar er gerust naar!

Wat is een Thuisfrontteam?
Een Thuisfrontteam (TFT) is er voor diegene die werkt bij OM om deze te ondersteunen in het werk op het gebied van gebed, als vertrouwenspersoon en in het organiseren van de benodigde financiële ondersteuning. Voor Alinda bestaat het TFT uit Hein Tanis, Petra ten Hove, Ina ten Hove en Bieneke van den Berg. Bieneke is contactpersoon en aanspreekpunt voor de gemeente.

Alinda steunen?
OM betaald zijn medewerkers via persoonlijke sponsoring. Alinda is fulltime werkzaam bij OM en is daardoor aangewezen op volledige sponsoring. Wil je haar ondersteunen? Dit kan via www.operatiemobilisatie.nl/alindatenhove, ook liggen er machtigingskaarten in de kerk.
Ongeveer 4 keer per jaar komt er een nieuwsbrief uit. Via deze link kan je voorgaande nieuwsbrieven lezen en je aanmelden om volgende nieuwsbrieven te ontvangen : (Aanmelden)