Operatie Mobilisatie

om-logo-2x

Alinda ten Hove
Sinds begin 2016 zijn we als gemeente verbonden aan het werk wat Alinda ten Hove doet voor OM (Operatie Mobilisatie). Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. Zij zetten zich wereldwijd in om juist de minst-bereikten bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus.

OM-Nederland is o.a. gericht op het mobiliseren van christenen om voor de verspreiding van het Goede Nieuws te bidden, te geven of te gaan.

Wat doet Alinda?
Alinda werkt als Medewerker Fondsenwerving op het kantoor van OM in Emmeloord. De belangrijkste taak van Alinda is de aansturing van alles rondom de telemarketing.
En verder vertelt ze graag persoonlijk wat ze doet en waarom. Vraag haar er gerust naar!

Wat is een Thuisfrontteam?
Een Thuisfrontteam (TFT) is er voor diegene die werkt bij OM om deze te ondersteunen in het werk op het gebied van gebed, als vertrouwenspersoon en in het organiseren van de benodigde financiële ondersteuning. Voor Alinda bestaat het TFT uit Hein Tanis, Petra ten Hove, Ina ten Hove en Bieneke van den Berg. Bieneke is contactpersoon en aanspreekpunt voor de gemeente.

Alinda steunen?
OM betaald zijn medewerkers via persoonlijke sponsoring. Alinda is fulltime werkzaam bij OM en is daardoor aangewezen op volledige sponsoring. Wil je haar ondersteunen? Dit kan via www.operatiemobilisatie.nl/alindatenhove, ook liggen er machtigingskaarten in de kerk.
Ongeveer 4 keer per jaar komt er een nieuwsbrief uit. Via deze link kan je voorgaande nieuwsbrieven lezen en je aanmelden om volgende nieuwsbrieven te ontvangen : (Aanmelden)

 

Meld je nu aan voor Run for the Message!

Vanaf nu is het mogelijk je aan te melden als loper of sponsor voor de Run for the Message van OM. Dit is ten behoeve van het werk van Alinda. Ga de uitdaging aan om in een uur tijd zoveel mogelijk rondes te wandelen, hardlopen of mountainbiken! Hoe meld...

Bekijk alle vlogs van Alinda!

Om een beter beeld te krijgen van wat Alinda doet bij Operatie Mobilisatie is er een serie vlogs gemaakt. In 5 korte filmpjes krijg je een goede indruk van het werk van Alinda en wat bijvoorbeeld haar collega’s over haar zeggen. Bekijk alle vlogs via deze link: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6D73sitAvJvawvOtMIjn_YasuJeBNxHv Veel...

Geslaagd benefietdiner!

Zaterdag 13 oktober heeft het benefietdiner voor het werk van Alinda plaatsgevonden. Alinda en het thuisfrontteam kijken terug op een geslaagde avond! Een belangrijk doel was om mensen (opnieuw) te vertellen over het werk van OM en ook specifiek het werk wat Alinda hier doet. Daarnaast was er volop...

Benefietdiner 13 oktober 2018

Zin in een avondje gezellig dineren en daarbij Alinda ondersteunen in haar werk voor OM? Zaterdag13 oktober wordt er een heerlijk diner geserveerd in Ons Huis te Wageningen. In juni hadden we dit ook in de planning staan, maar toen bleek het najaar een geschikter moment te zijn. Praktische...