Online kerkquiz | zondag 6 maart 16:00

Wat weet u van het oude en nieuwe testament? Hoe goed bent u op de hoogte van onze beide gemeentes? En heeft u een beeldend geheugen? Doe dan mee aan de kerkquiz aanstaande zondag 6 maart vanaf 16:00 uur. Deze quiz zal geheel online te volgen zijn. Ook kunt u online de antwoorden ingeven. Super leuk om samen met anderen te spelen of lekker alleen.

De quiz heeft 5 rondes van elk 10 open vragen. Afhankelijk van de ronde heeft u een bepaalde tijd om uw antwoord in te typen. De eerste ronde is speciaal voor de kinderen.

Om mee te doen met de quiz kun u zondag 6 maart vanaf 15:45 klikken op deze link: https://ngkmarknesse.nl/quiz/

Vul daar de naam van u team of gezin in en daarmee bent u aangemeld voor de quiz. Let op, dit kan pas vanaf 15:45.

Hoe werkt het?
Op de quizpagina ziet u in het videoscherm steeds de vraag verschijnen. Onder de video staat een invulveld met de tekst “Uw antwoord hier”. Daar kunt u uw antwoord invullen. Denk eraan om na elke vraag op “Insturen” te klikken. Vul altijd wat in, ook als u het antwoord niet weet, anders gaat u niet naar de volgende vraag. Op deze manier kunnen we ook de scores bijhouden en tussenstanden geven na de rondes.

Vindt u dit nu allemaal te ingewikkeld, maar wilt u toch meedoen? U kunt uiteraard ook gewoon met pen en papier meedoen. Na elke ronde geven we namelijk ook de antwoorden en kunt u zelf kijken hoeveel antwoorden u goed heeft.

Bijbehorende activiteiten:

Online Kerkquiz
Wanneer: zondag 06 maart 2022 om 16:00 - 18:00
Locatie: Online
Organisator: Kerkquiz makers
Aanmelden vanaf: 15:45 uur